nike roshe De familie van M ‘n moeder de

De familie van M ‘n moeder de recycling van materialen

Dit is een zeer eenvoudige, maar interessante brief die ik als kind z ‘n spel, versterking van het alfabet.We nike roshe hebben dit jaar, als ik me goed herinner, ze is een geschenk van kinderen grootouders), maar we gebruiken nooit hun tot nu toe, deze kleine zand papieren kaarten.Ik en ik, een met een.

Het lijkt me een leuk spel, maar het is voor de jongen.Als hij ze zag, hij heeft deze kaart halen.Door middel van deze wedstrijd, en hij weet nu dat hij bijna alle letters van het alfabet.Hij soms in de war jj L. Dus, dit is wat ik moet blijven werken met hem.

Dit jaar is de dag van de aarde de veertigste verjaardag.Hoewel we al voor recycling en hergebruik en niet bewust zijn, onze spullen zo veel mogelijk hebben we nog niet goed om de hoeveelheid afval te verminderen.(te lezen: kopen we te veel.

De meisjes en ik bespraken de recente in haar deel te nemen aan een les over de drie v ‘s (recycling, hergebruik, afname) in de school, we denken allemaal dat we voor onze moeder aarde moet meer doen.Voor haar, ze zal haar best, verspil geen dossier en, voor zover mogelijk, het hergebruik van haar papieren.Wat mij betreft, hoop ik dat het meer spullen in het Huis, probeer het met meer groene producten te verminderen.

Ik denk dat iedereen moet voor ons de aarde als een deel van de ouders van de kinderen, die ons kunnen helpen in hun technologische projecten en, voor zover mogelijk, het gebruik van gerecycleerde materialen, om ons te helpen met de kinderen.Weet je nog de kleine dingen zijn anders.Met creativiteit en de inspanningen die wij ons kunnen helpen het milieu kunnen genieten, ook met onze kinderen van het ambacht van plezier.

Dit proces is heel eenvoudig, het is grappig, je kan iemand met een recycling van materiaal aan het versieren van je pakje.Deze tas kan worden gebruikt voor de lunch, kan ook als een tas.

Ter ondersteuning van zijn wegwerp nike roshe . /.

Alles wat je hoeft te doen is om de eieren van de kop (dit is de doos bloemen) snijden en dan laten ze geschilderd, en dan de bodem in elk glas met een pijp schoonmaakmiddelen te hangen.Als de leidingen niet stevig genoeg sch nike roshe one bloem, steek eetstokjes of takken van de kop, dan draait het rond de pijpleiding schoon.

Ik alleen naar een andere eieren handenarbeid doen dit weekend met de kinderen (DH weg is al acht dagen, dus moeten ze vermaken zich), die in mijn ogen een krans van Canada hun eieren website (link)

2.Een cirkel met een diameter van alle verschillende patronen, snoeien in de blaadjes.

(advies: je kunt gebruik maken van dezelfde – en snijden, gebruik je die sneeuwvlokken.)

3.De bloemen zien er interessant, Stack of lijm of met 2 patronen met drie verschillende maten.

4.Een lange pijp door de middellijn van de blaadjes en de weg ongeveer 1 0,5 pijpleiding schoon, in de vorm van een centrum van de bloemen, door middel van een omkering van het vind je het patroon of een knoop.

(zie hieronder voor de ideeën van die foto ‘s.

5.De voortzetting van de productie van bloemen, totdat je de vaas is tevreden met hoe je vol nike roshe .

We hebben ongeveer 10, omdat de leidingen schoonmaakmiddel is zacht, ik zet ze in onze tuin gevonden op een stok, het is echt mooi.

Andere relevante gegevens die van belang kunnen zijn voor je lezen:

De lente bloemen mandje deur kleerhanger technologie (2008)

Mr zon proces van papier, glas en doos eieren, eieren voor Pasen tulpen technologie technologie (2006)

Iemand van de rijkdom van afval is een andere man.In een van onze tuin verkoop van reis en ons een gratis in het laatste jaar pakte een tas van ambachten.Ik vond het tijd om ze uitgezocht, vond deze voorgesneden bloem schuim.Sinds de lente komt, het meisje is op verzoek van een CRAFT – projecten, hebben we besloten om gebruik te maken van een zeer eenvoudige schuim van de bloemen, zoals hieronder zie.