nike roshe Het proces van herstel van de

Het proces van herstel van de familie van M ‘n moeder

Dit is de vierde klas project voor school en een paar maanden geleden.We hebben zoveel interessante studie over de otters en leren samen met de productie van een schoenendoos peepshow.Ze zet de otters die op papier, en dan begonnen met de bouw van een driedimensionaal model in een schoenendoos, beetje bij beetje, vooral het gebruik van gerecycleerde materialen, we rond het Huis.

Ik wil echt graag voor je haar indrukwekkende habitats, maar ik kan nu in mijn fotoalbum te vinden op de foto.Ah!De kans dat ze het schilderij, dus ik kan je laten zien.

Hier heb ik haar voor het project polymeer – Otter model.Dit is de eerste keer dat we spelen, Clay.Mijn bedoeling is om haar eigen model.Maar omdat ik zo nieuwsgierig, maar ook wachten tot ze terug is van school, ik ga aan de voorkant, het creëren van de otters.Als ze ziet dat ik model na school en ze houdt heel veel van ze, dus besloot ze ze gebruiken.Oh, ze heeft de kleur van ten minste doen deze modellen zijn.: P

(uit het oogpunt van de pin op pinterest.)

Polymeer Clay, we hebben het gebruik van scupley, heldere kleuren.In de oven gebakken met acryl verf, nadat we met verschillende doeleinden, acryl lijm dicht.

De achtergrond en de rivier is bedekt met het schilderij.

De kofferbak is uit onze tuin takken en ze door terugvordering van groene crêpe lint als de kroon.En ze i nike roshe s Otter nest met takken met hooi (dit is de jongen van de ideeën.Ze verzamelen van onze reis afgelopen herfst voor het planten van lokale bedrijven zoals Typha / bullrushes periode.

Met het proces van herstel van de pijpleiding van papier, van schoonmaakmiddelen en geschenken, Lily pad te creëren.Nogmaals, de boom zweven log is uit onze tuin.De aandacht van de rode krab het logboek en de vis in de rivier?Een andere

1.Een bruine zak doormidden gesneden.Ik noemde het bb1 verwijzing te vergemakkelijken.(zie hierboven).

2.Het dak van de auto ‘s, als twee stukjes.Ze moet ongeveer 2 cm breed.Deze zal worden gebruikt voor de vervaardiging van koffers wel.Tweede helft zal worden voor het in de handel brengen van een later in de aan de basis is sterker.(zie hierboven).

3.Het nemen van andere bruine zak (bb2) en in tweeën gevouwen.Zet de vier tot de helft van het vliegtuig.De foto ‘s zien.

4.Open de bb2 en bb1 van binnen.Zie de foto b

5.Vouw de bb2 4 in het vliegtuig, als drager van de grafiek C zien.

6.Hou je klaar voor twee strips, vouw ze nike roshe in tweeën, en zet ze in tweeën, toen ze in de vorm van een foto ‘s zien in d.

7.Een van de vijf zones met een spijker.

Tada!Nu heb je een bruine zak.

Tot slot, als je de verpakking zoals jij het wil, het is goed.

Ter ondersteuning van zijn wegwerp. /.

Alles wat je hoeft te doen is om de eieren van de kop (dit is de doos bloemen) snijden en dan laten ze geschilderd, en dan de bodem in elk glas met een pijp schoonmaakmiddelen te hangen.Als de leidingen niet stevig genoeg schone bloem, steek eetstokjes of takken van de kop, dan draait het rond de pijpleiding schoon.

Ik alleen naar een andere eieren handenarbeid doen dit weekend met de kinderen (DH weg is al acht dagen, dus moeten ze vermaken zich), die in mijn ogen een krans van Canada hun eieren website (link)

2.Een cirkel met een diame nike roshe ter van alle verschillende patronen, snoeien in de blaadjes.

(advies: je kunt gebruik maken van dezelfde – en snijden, gebruik je die sneeuwvlokken.)

3.De bloemen zien er interessant, Stack of lijm of met 2 patronen met drie verschillende maten.

4.Een lange pijp door de middellij nike roshe n van de blaadjes en de weg ongeveer 1 0,5 pijpleiding schoon, in de vorm van een centrum van de bloemen, door middel van een omkering van het vind je het patroon of een knoop.

(zie hieronder voor de ideeën van die foto ‘s.

5.De voortzetting van de productie van bloemen, totdat je de vaas is tevreden met hoe je vol.

We hebben ongeveer 10, omdat de leidingen schoonmaakmiddel is zacht, ik zet ze in onze tuin gevonden op een stok, het is echt mooi.