nike roshe Mam is thuisDit is een zee

Mam is thuis

Dit is een zeer eenvoudige, maar interessante brief die ik als kind z ‘n spel, versterking van het alfabet.We hebben dit jaar, als ik me goed herinner, ze is een geschenk van kinderen grootouders), maar we gebruiken nooit hun tot nu toe, deze kleine zand papieren kaarten.Ik en ik, een met een.

Het lijkt me een leuk spel, maar het is voor de jongen.Als hij ze zag, hij heeft deze kaart halen.Door middel van deze wedstrijd, en hij weet nu dat hij bijna alle letters van het alfabet.Hij soms in de war jj L. Dus, dit is wat ik moet blijven werken met hem.

Omdat het effect van de activiteiten van de vingers het spel goed, weinig moeite, ik kan met deze methode om hem te laten zien hoe andere brieven van je, ik, ik, enz.).Ha ha. MAM.

Ik wil hem iets samen doen ter versterking van het alfabet te leren, maar ik ben bezig met het werk van de afgelopen weken, ik was op zoek naar een online op zoek naar een stem in de piano, dit is mijn tijd en energie van de verloren tijd.Ik voel me een beetje schuldig, want deze jongen is in z ‘n leren spongiforme fase, maar ik heb hem niet met jezelf spelen.Ik moet echt iets doen, misschien moet ik mezelf in de middag in de tijd slechts toegang tot de computer, dit is onze laatste boek gelezen.

Chickachicka boem – boem geluid door de jr,

Verrassend, de jongen houdt van dit boek.Ik herinner me een paar jaar geleden een boek gelezen dat zij voor dit alles zijn geïnteresseerd.Hartelijk dank voor dit boek, jongens, pak de kleine letters, leerde hij hield van TT, mm, FF en een nieuwe brieven, langs de weg, als NN, aa is.Maar hij is nog steeds het neurale netwerk en de mm, soms, ik wil met hem om hem te helpen onderscheid te maken tussen de letter van nike roshe het alfabet.

Lama Lama rode pyjama ‘s Anna dewdney

Dit is een zeer interessant boek, mijn kinderen zijn dol op luisteren voordat u naar bed gaat.De illustraties zijn mooi, vooral als we Llama Llama emoticons.)Dit verhaal is rijm en veilig.Ik denk dat de kinderen van het boek is een van die redenen kunnen ze ‘s nachts angst en kamelen.

Want we houden van dit boek zo veel, en we hebben ook gekeken naar de gekke kameel in de week van de moeder, ik zal je laten weten dat dit een goede rode pyjama ‘s.

Er is een oude vrouw die Simm vliegen

Het verhaal gaat over een oude vrouw, ze is een vlieg ingeslikt en haar andere ongewone te eten, vliegen vangen.Kinderen zijn dol op verhalen en Kleurrijk geïllustreerde dom.Als je het leuk vindt, moet je ook kijken naar het boek is een koude, wie heeft wat sneeuw, we houden het zo.

Meisje, kijk naar deze reeks een boek, een vleermuis vrouwtje slikte.In haar recente school boeken verkopen, kunnen we nu wachten om te controleren of het boek!

Het aantal nieuwe letters: 4, 17 te gaan.

Als we terug naar huis, en hij begon een proces.Deze keer heb ik een kleine, kleine, vierkante, vertel het hem, hoe kan ik ze veranderen in het alfabet, hij heeft de derde poging, hij vroeg me, als hij kan beginnen met de decoratie voor z ‘n werk, dat is wat hij deed.

Ik moet zeggen dat, als deze jongen iets wilde doen, hij zal je volle aandacht.Ten minste 15 minuten, hij zat daar gewoon, een paar papieren kiezen zelf zorgvuldig veranderen papier vierkant en de driehoek.- trouwens, realiseerde ik me, maar hij weet dat z ‘n vorm.Dan plakken ze bij één voor één, tot hij tevreden is met de manier waarop de kunst.De moeder van trots.

In feite, waar wij enkele weken geleden is een eenvoudige Thomas tanks nike roshe van motoren, maar ik ben niet delen, omdat deze jongen echt geïnteresseerd, dan een alfabet te leren.Nu hij weet dat z ‘n alfabet, ik denk dat ik zet dit hier te delen.

Dit is gewoon een simpele knippen en plakken.Ik zet alle vormen allemaal geknipt uit, om ze in een rechte lijn, door dit deel, om hem te laten weten wat ze zijn.Ik wil hem met plakken ze in het Witboek voor de vorming van z ‘n motor, Thomas.Voor dit proces, en ik help hem niet veel, maar als hij hulp nodig heeft, zodat de onderdelen correct worden afgestemd.Ik wil zien of hij zal denken te doen met hun eigen logica nike roshe van dit proces.Stel dat ik blij toen hij kan goed zonder mijn hulp, de motoren.Toen wist ik dat hij ec nike roshe ht klaar voor een meer gestructureerde activiteiten van de familie.

Zelfs in het creëren van een vriend heeft een brief brief grafiek jongen leren, leren kinderen ook interesse in de brieven.Hij weet alleen de letters zijn niets anders dan de grote m van McDonald ‘s._ om eerlijk te zijn, ik ben een beetje nerveus.Ik denk dat hij ten minste moeten weten wat de letter is