roshe run Vakantie in 2009Voordat je

Vakantie in 2009

Voordat je gaat, te weten tien dingen.

Op 22 november, 2009by Michel met Zimmerman

Als je er al een tijdje roshe run geen vlucht, maak je geen zorgen, dit alles zal net als fietsen.Dit is wat je moet weten is vakantie.

1.„BWI “.Marshall, meer dan in het verleden de toevoeging van nieuwe luchthavens: „BWI “vlucht van dit jaar ten zuidwesten van druk, AirTran en jetblue.- nu worden ononderbroken dienst, Boston, New York en Mill.De onderneming is de verhoging van de dagelijkse vluchten naar New Orleans, bi roshe run nnenkort z roshe run al beginnen op het gebied van de vlucht.Jetblue naar Boston. Nu.

2.Bevestigen uw naam in je identiteitskaart precies overeen met de naam op je vlucht geboekt.De veiligheid van passagiers voor vlucht bedoelde programma ‘s, ook moeten voorzien in de geboortedatum en.

3.De zak.Voordat je het Huis verlaat, pak je tas en wegen.Samen met vele nieuwe bagage voor 15 dollar per een eerste zak betalen extra bagage, met een gewicht van meer dan 50 kg, kost je 50 dollar of meer.

4.Het etiket.Vergeet niet je naam en contactgegevens in de bagage voor je, voor het geval dat het je niet doen.

5.IncheckenVoordat je het Huis verlaat, kun je even je vluchten, in de meeste luchtvaartmaatschappijen van de 24 uur van tevoren.Als je van plan bent voor de controle van bagage op de luchthaven, op het Internet te verwijzen in de kosten.De meeste luchtvaartmaatschappijen die ongeveer 5 dollar korting als je op het internet, in plaats van te controleren.

6.Aan boord van het vliegtuig.Passagiers voor de vroege vogels kunnen roshe run controleren voor tien dollar, waardoor deze klanten als eerste aan boord van het vliegtuig, man.De kosten voor het vertrek van het vliegtuig kan betalen 25 uur.

7.De kinderen.Juni, Southwest Airlines in de volwassen kinderen niet in een verhoging van 25 dollar, bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, de diensten hebben ontvangen bedrag van $100.

8.De Engelse examen: nieuwe „BWI “is de pet van luchtvaartmaatschappijen, een toegewijd aan onze harige familielid van luchtvaartmaatschappijen.De luchthaven is toegenomen met huisdieren redden, gelegen op het e – einde van diensten of andere dieren, met de passagiers.

10.Rustig aan.De luchthaven is: een kan je het laten doen voor extra onderzoek van het gedrag, als je je gedraagt zich vreemd, zo geduldig en beleefd, en er klaar voor zijn.